RAZVEDRITE SE

Još malo kiše. Stiže nam sunce!

15.09.2014 u 10:09

Bionic
Reading

Unatoč ne baš blistavom uvodu, odnosno zakašnjelom razvedravanju, tjedan u koji smo ušli ipak će biti znatno ljepši od proteklog, osobito od utorka nadalje. Sunca će biti sve više, kiše sve manje, a temperature će postupno rasti, najavljuju prognostičari

U utorak će u unutrašnjosti još uvijek biti promjenjivo, uz češće izmjene sunčanih razdoblja s razdobljima s povećanom naoblakom i povremenom kišom. Na Jadranu će biti pretežno sunčano, povremeno s malom naoblakom. U unutrašnjosti će puhati slab do umjeren sjeverozapadnjak, na sjevernom Jadranu slaba do umjerena bura, ponegdje podno Velebita s jakim udarima, a u Dalmaciji slab do umjeren sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti bit će od 10 do 15, a na Jadranu od 15 do 20°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 18 do 22, a na Jadranu od 23 do 27°C.

U srijedu će u unutrašnjosti biti djelomice, a na Jadranu pretežno sunčano. U unutrašnjosti će puhati slab do umjeren sjeveroistočnjak i istočnjak, a na Jadranu ujutro slaba do umjerena bura, podno Velebita s jakim udarima koja će sredinom dana okrenuti na slab do umjeren sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti bit će od 9 do 14, a na Jadranu od 16 do 21°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 18 do 23, a na Jadranu od 22 do 27°C.

U četvrtak posvuda pretežno sunčano, teko ponegdje u gorju i na sjevernom Jadranu uz malu do umjerenu naoblaku. Vjetar posvuda slab. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti bit će od 10 do 14, a na Jadranu od 16 do 21°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 20 do 25, a na Jadranu od 24 do 28°C.

Tijekom petka i subote ne očekuje se značajnija promjena vremena, uz blag porast temperature.