VIDOŠEVIĆEVA TEORIJA

'Mesićev poziv nisam shvatio kao potporu'

09.09.2009 u 13:08

Bionic
Reading

Kandidat za predsjednika RH Nadan Vidošević danas je kao predsjednik Hrvatske gospodarske komore na svečanoj sjednici sisačkog ogranka Komore bio na dodjeli priznanja najboljim tvrtkama u Sisačko-moslavačkoj županiji

SISAK - Na novinarski upit što znači prijedlog aktualnog šefa države Stjepana Mesića da bi se njih dvojica češće trebali zajedno pojavljivati u javnosti, rekao je da to nije shvatio kao Mesićevu potporu njegovoj kampanji, nego kao poziv da nastave zajednički rad na gospodarskoj diplomaciji koju su započeli i koju je nužno nastaviti radi bržeg oporavka Hrvatske, piše Večernji list.

Za popis imovine Vidošević kaže da je precizno na svojoj internetskoj stranici popisao svu imovinu koja se vodi na njega i onu koja se zbog praktičnih razloga ne vodi na njegovo ime.

Pad Hrvatske na ljestvici konkurentnosti na 71. mjesto komentirao je rekavši da to nije tragedija te da Vijetnam i Maroko nisu tako loše zemlje, ali da treba poraditi na tome da Hrvatska postane konkurentnija.

Podsjetimo, Nova TV 'dešifrirala' je jučerašnje došaptavanje između Mesića i Vidoševića na Hrvatsko-armenskom gospodarskom forumu u Hrvatskoj gospodarskoj komori. 'Mislim da je dobro da se malo više zajedno pojavljujemo u javnosti', rekao je Mesić Vidoševiću, na što je ovaj odgovorio 'odlično, super'.