HEBRANGOV PR MAJSTOR

Maček: Proviziju ostavljam HDZ-u

09.09.2009 u 12:53

Bionic
Reading

Predsjednički kandidat HDZ-a Andrija Hebrang je u novom broju Globusa najavio da će mu predizbornu kampanju voditi Ratko Maček te da, iako on ima svoju PR agenciju, taj angažman stranku neće skupo stajati

Ratko Maček je ekskluzivno za tportal potvrdio da će raditi kampanju za Andriju Hebranga i da to stranku neće ništa koštati.

'Ja i kolega iz agencije Miroslav Kovačić smo stranački dužnosnici pa ćemo kao takvi i voditi kampanju za predsjedničke izbore Andrije Hebranga. To će biti sedma kampanja koju radim za HDZ i vodit ćemo je direktno preko stranke jer tako provizija ostaje njoj, a ne ide agenciji', rekao je Maček.

Na pitanje ima li neko tajno oružje za kampanju, Maček je odgovorio da je njihovo tajno oružje to što imaju daleko najboljeg kandidata čiji su dosadašnji rad i karijera najbolja preporuka za pobjedu.

Maček nije želio govoriti koga smatra najvećom prijetnjom Hebrangovim ambicijama i tko po njegovu mišljenju ima najveće šanse da se nađe u drugom krugu predsjedničkih izbora.

'U drugom krugu će to biti sasvim drugačija utakmica. Poštujemo sve političke protivnike te poručujemo da mi nećemo igrati prljavo te pozivamo i druge na fer kampanju', izjavio je Maček.