PERMUTACIJE NA PRISAVLJU

Ekipa iz Dnevnika 3 preuzima Aktualno?

08.09.2014 u 22:00

Bionic
Reading

Hoće li ekipa Dnevnika 3, koji se gasi početkom jesenske sheme 15. rujna, preuzeti Aktualno u 17 sati na HTV-u 1, pitanje je na koje nema odgovora ni nakon današnja dva maratonska sastanka na Prisavlju

Podsjetimo, kao što su mediji prošli tjedan izvijestili, u petak je na HRT-u održan sastanak na kojem je odlučeno da Siniša Kovačić prijeđe u podnevni Dnevnik dok bi Tatjana Munižaba vodila Studio 4 na slabo gledanom 4. programu.

Tom prigodom je šefu Informativno-medijskog servisa Tomislavu Špoljaru poručila da ni po cijenu otkaza neće u navedenu emisiju.

Stoga je danas na Prisavlju održan novi krug sastanaka s novim ravnateljem programa, ovog ljeta izabranim Sašom Runjićem, na kojem su uz njega i Munižabu prisustvovali urednici HTV-a 1 i HTV-a 4 Goran Mrđen i Sanja Gvozdanović

Uz njih, na sastanku su se našle Inja Svetl, Ružica Renić i još nekolicina zaposlenika koje bi trebale zahvatiti promjene.

Kako neslužbeno doznajemo, Runjić nije sklon navedenim promjenama, ali kako je shemu naslijedio, na nju nije mogao utjecati. 

Ekipa Dnevnika 3 izrazila je želju da preuzme novi projekt - Aktualno - koji će se emitirati na HTV-u 1 u 17 sati i kojeg je trebala raditi ekipa Podnevnog dnevnika.

Na sastanku nije bilo Špoljara jer je otputovao na službeni put u Pariz.

Kako će se situacija rasplesti, za sada nije poznato.