POVRATAK MINISTRA

Ostojić: Jučer sam prehodao devet kilometara

Bionic
Reading

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić vratio se, nakon bolovanja, na posao. Osjećam se odlično, naspavao sam se i vratio, ne bih se vraćao da je bilo šansi da ne bih mogao obavljati dužnost u Vladi, istaknuo je

Ostojić je rekao da je već prošli tjedan bio u ministarstvu na 'pripremama', da je u sve upućen i da je cijeli period u bolnici bio informiran.

Svi rezultati pokazuju da je sustav MUP-a u potpunosti funkcionirao dok me nije bilo, rekao je ministar i zahvalio svim kolegama, liječnicima i građanima koji su mu podršku dali na društvenim mrežama.

'Ne znam što se događalo sa mnom dok sam bio bolestan, svi organi otkazali, potpuno potapljanje, ali ne sjećam se ničega, nema tunela sa svjetlom... Prije par tjedana nisam mogao hodati, nisam znao niz stepenice, a jučer sam prehodao devet kilometara. Vratili su me na zelenje, tu hranu ne simpatiziram, ali eto...', ispričao je ministar.

'Policija jako dobro funkcionira, svi pozitivni trendovi vezani uz sigurnosnu situaciju se nastavljaju. I turistička sezona, veliki derbiji, puno događaja je prošlo bez problema. Sustav funkcionira i bez jednog čovjeka', osvrnuo se Ostojić na aktualnosti koje je zbog bolesti propustio, izvještava RTL

Zahvalio je liječničkom timu KBC-a Zagreb na čelu s dr. Vladimirom Gašparovićem, a posebno je zahvalio zamjeniku predsjednika HDZ-a, dr. Dragi Prgometu koji ga je operirao i spasio mu život. Našalio se da se nada da mu to neće štetiti političkoj karijeri.

Komentirao je i vijest da je Sigurnosno-obavještajna agencija (SOA) danas po prvi put objavila dokument u kojem donosi pregled područja sigurnosno-obavještajnog djelovanja i svojih aktivnosti te iznosi viziju i planove svog daljnjeg razvoja.

'Nema više fame. Nema razloga da SOA ne iznese podatke koje može iznijeti u javnost', rekao je Ostojić.