4 DANA PRIJE TERMINA

Policajac žrtva Koradea dobio sina na rođendan

Bionic
Reading

Blanka Kusanić, supruga pokojnog policajca Marija, kojeg je ubio pomahnitali general Ivan Korade, rodila je carskim rezom zdravog dječačića teškog 3.530 kg i dugog 51 cm. Majka je porod dobro podnijela i uspješno se oporavlja

'Sve je bilo u najboljem redu, stvarno je super prošlo, i dečko i ja smo dobro', rekla je presretna majka Blanka, koja inače radi kao medicinka sestra upravo u rodilištu u kojem je rodila, piše Slobodna Dalmacija

Na obitelji Kusanić sudbina je demonstrirala svu svoju moć. Više od svega Mario je želio dijete. Kada je u travnju sudjelovao u hvatanju odbjeglog generala nije znao da će dobiti sina, a nije to znala niti njegova Blanka. To je doznala dva tjedna nakon što je sahranila voljenog supruga. Smogla je snage i izdržala trudnoću te dijete rodila točno u sat (1.40) kada je i sama rođena.

No, tu simbolici nije kraj. Blankin pokojni suprug i djetetov otac Mario da je živ danas bi imao dvostruko slavlje, rođenje sina i svoj 32 rođendan.

Blanka je otkrila da je termin bio 22. prosinca, no baš zbog uspomene na Maria, s porodom su ubrzali nekoliko dana. Na pitanje kako opisati sve što je proživjela u posljednjih devet mjeseci, Blanka je trenutak zašutjela, udahnula i rekla: 'Sretna sam'.

'Valjda je tako moralo biti. Nitko danas ne bi bio sretniji od Maria, kao što sam ja bila najtužnija na svijetu kada je on poginuo. Ipak sve je sretno završilo', rekla je Blanka Kusanić.