NOVI IZAZOVI

Nakon Milanovićeve, Bardić zasjela u Ikeinu fotelju

31.07.2014 u 15:32

Bionic
Reading

Bivša posebna savjetnica premijera za odnose s javnošću Zinka Bardić, kao djelatnica PR agencije Madison, ima pune ruke posla s Ikeom. Da je zadovoljna smjerom u kojem joj se kreće karijera, pokazala je fotografijom koju je objavila na društvenim mrežama

Pola godine nakon posla u izvršnoj vlasti i Vladi Zorana Milanovića, Zinka Bardić posvetila se novim izazovima. Švedska Ikea za 20-ak dana otvara prvu trgovinu u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe, a za njezinu promociju u medijima brine se agencija Madison, u kojoj je Bardić zaposlena već godinama.

Očito zadovoljna svojim poslom, Bardić je na Twitteru i Facebooku objavila svoju fotografiju s Ikeine fotelje.

Bardić je, podsjetimo, za premijera Milanovića u predizbornoj kampanji i prve dvije godine mandata radila bez naknade. Plaću joj je navodno cijelo vrijeme isplaćivao Madison na osnovi stalnog angažmana sa SDP-om.

Bardić se vratila agenciji nakon razlaza s Milanovićem i prvih sukoba na relaciji Milanović Slavko Linić. Prema nekim informacijama, Bardić se svrstala na Linićevu stranu te je zamjerila Milanoviću diskreditiranje Linića kada je umjesto njega, preko medija, najavio smjenu pomoćnika ministra financija Branka Šegona.