ISPRAVAK OBJAVLJENE INFORMACIJE

Saša Mesić: Kaznena prijava protiv mene je odbačena

31.07.2014 u 11:14

Bionic
Reading

Saša Mesić preko svog odvjetnika Čede Prodanovića zatražila je ispravak pojedinih navoda u tekstu objavljenom na tportalu pod nazivom 'Velebni projekt Mesićeve kćeri zapeo u Bandićevu Blatu' objavljenom 10. srpnja 2014.

U zahtjevu se navodi da je točno to da je protiv Saše Mesić kaznenu prijavu podnio gradonačelnik Milan Bandić, ali i da je ona odbačena rješenjem Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu 10. lipnja 2011. te da je rješenje o tome dostavljeno Gradu Zagrebu, gradonačelniku, Termama Zagreb, MUP-u, PU zagrebačkoj i Odjelu gospodarskog kriminaliteta.

Nadalje se navodi da je Državni inspektorat doista podnio optužni prijedlog protiv Terma Zagreb, odgovornih osoba Saše Mesić i Davora Havraneka, a povodom čega je podnesen prigovor. Konačno, povodom prigovora Prekršajni sud u Zagrebu odbio je sve optužbe.

Također, u članku se neistinito navodi da je Saša Mesić napustila mjesto predsjednika Uprave u Termama na osobni zahtjev. Naime Saša Mesić napustila je to mjesto zbog isteka mandata poslije isteka koncesije Ine.

Kompletan zahtjev možete vidjeti klikom na link.