SVEUČILIŠTE LIBERTAS

Upis na fakultet: Ključan faktor u odabiru karijere (sponzorirani članak)

18.07.2014 u 14:16

Bionic
Reading

Tema upisa studija, bilo stručnog ili sveučilišnog, bitna je u životu svakog mladog čovjeka. Često možemo reći da definira put budućeg posla, spektra znanja ali i drugih karakteristika osobe

Česta dilema i pitanje budućih studenata 'Kako i koji studij odabrati?' vodilja je pri definiranju programa i nastave na Libertasu, a upravo odgovor na to pitanje već nizom godina Libertas daje kroz ispunjenje cilja 'biti i ostati jedna od vodećih obrazovnih institucija'.

 

Što to čini Libertas posebnom i poželjnom sredinom za svladavanje menadžerskih vještina, ekonomskih znanja a time i primjerenom u pripremi za buduće životne izazove?
VPŠ Libertas i DIU Libertas - vodeće institucije na području visokoškolskog i poslovnog obrazovanja i u prošloj su godini osvježile programe nizom novih sadržaja, realiziranih po uzoru na najjače svjetske obrazovne institucije. Prilagođeni hrvatskim uvjetima, sada djeluju pod zajedničkim imenom Libertas.
Prema zahtjevima tržišta, globalnim ekonomskim kretanjima a i preferencijama studenata, preddiplomski studiji Libertasa programski su raspoređeni na:

Sveučilišne studije:
Međunarodni odnosi i diplomacija
Međunarodno poslovanje
Gluma

Stručne studije:
Poslovna ekonomija
Menadžment turizma
Menadžment sporta
Menadžment poslovne sigurnosti

Više o svakom studiju, predmetima i profesorima provjerite na www.sveucilistelibertas.hr

Suvremeni nastavni oblici i programi uvjetuju i niz mogućnosti koje studenti koriste kao izvannastavne aktivnosti, a neki od njih su: sportski klub, studentske udruge, organizacije i sudjelovanja u natjecanjima, dodatna edukacija na partnerskim obrazovnim institucijama (npr. strani jezici). Sve navedeno čini Libertas primarnim odabirom studenata, od kojih je 95% nakon završenog studija zaposleno.