OD SUTRA UJUTRO

Novi Zagreb devet dana bez tople vode

26.08.2009 u 10:41

Bionic
Reading

Hrvatska elektroprivreda obavještava građane da zbog rekonstrukcije glavnog razvodnog šahta u Zapruđu, koji opskrbljuje cijeli Novi zagreb, svi potrošači HEP-Toplinarstva u naseljima Središće, Zapruđe, Sopot, Utrine, Sloboština, Travno, Dugave, Jakuševac, Siget i Trnsko neće imati toplu vodu u razdoblju od 27. kolovoza ujutro do 4. rujna tijekom dana

ZAGREB - Kako je glavni razvodni šaht u Zapruđu izgrađen prije više od 40 godina, iz HEP-a pojašnjavaju da je zbog sigurnosti opskrbe potrošača toplinskom energijom nužna rekonstrukcija i zamjena svih armatura i slavina unutar šahta, piše Dnevnik.hr.

Obnova šahta provodi se u sklopu zamjene i rekonstrukcije magistralnih vrelovoda, financirane iz kredita Svjetske banke.

U izvješću HEP-a stoji da je zamjena magistralnih vrelovoda u potpunosti završena u naseljima Knežija, Srednjaci, Sigečica, Siget, Cvjetno naselje i ispred Zagrebačkog velesajma. U ostalim naseljima radovi su u završnoj fazi, a planira se da većina radova bude završena do početka nove sezone grijanja.