DONACIJA ZA 'SVJETLO ŽIVOTA'

Cvirn uručio majicu slovenskom političaru

25.08.2009 u 22:00

Bionic
Reading

Slovenski poduzetnik i političar Nedeljko Dabić stigao je u utorak u Zagreb da bi preuzeo slavnu majicu s natpisom 'I don't need sex, the government fucks me every day', koju je na internet aukciji prodao Ivan Cvirn, bivši snimatelj RTL-a

ZAGREB - Novi vlasnik majice,bivši nezavisni kandidat za Europski parlament na listi Kršćanskih socijalista Slovenije,izlicitirao je najveći iznos na humanitarnoj aukciji provedenoj na Aukcije.hr te njegovih 4.200 kuna odlazi udruzi Svjetlo života.

Primopredaja majice održana je u prostoru koji inače koristi navedena udruga u zagrebačkom trgovačkom centru Avenue Mall.

'Bio sam šokiran kada sam iz medija saznao da je gospodin Cvirn dobio otkaz zato što je nosio neku majicu na snimanju. Pohvalio bih gospodina Cvirna jer da nije bilo njega, 'ne bi bilo' ove majice, a pohvalio bih i ovu gospodu koja su mu dala otkaz, jer da nije bilo njih, ne bi djeca dobila novac. Htio sam pokazati da se energija s negativnim predznakom može pretvoriti u jako pozitivnu energiju', rekao je Dabić, čudeći se što oni koji uistinu mogu pomoći, 'ljudi koji imaju milijune eura nisu našli za shodno javiti se s nekom većom cifrom'.

'Drago mi je što je to sada završilo i što je kraj cijeloj toj priči, drago mi je što se gospodin Dabić osjećao ponukanim i pozvanim da sudjeluje u toj humanitarnoj aukciji i drago mi je što se tim iznosom pomoglo udruzi', rekao je Ivan Cvirn

Damir Barušić, predsjednik Upravnog odbora udruge Svjeto života, rekao je da je donacija namijenjena djeci koja žive u obiteljima slabijeg imovinskog stanja i djeci oboljeloj od teških bolesti kojoj su potrebni skupi lijekovi ili operacije u inozemstvu.