Hrvatska GUŽVE

Kolone kod naplatnih postaja

  • Autor: Hina
  • 22.8.2009 16:50:50
  • 22.8.2009 16:47:41

Kod naplatnih postaja Lučko u smjeru Zagreba kolona vozila je duga oko 7 km, na izlazu s Istarskog ipsilona prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona vozila duga je oko 5 km, a kod naplatnih postaja Trakošćan na autocesti Zagreb-Macelj, u smjeru graničnog prijelaza Macelj kolona je duga oko 4 km, te prometna policija povremeno preusmjerava vozila prema GP Lupinjak na čvoru Krapina.

Povremeni zastoji zabilježeni su i na Krčkom mostu, te na Riječkoj obilaznici u smjeru Zagreba (kroz tunel Škurinje 2 vozi se jednim trakom), izvijestio je Hrvatski autoklub u 16,30 sati.

Na autocesti Zagreb-Goričan između čvorova Sveta Helena i Popovec, u smjeru Zagreba, kod odmorišta Sesvete, vozi se jednim trakom, zbog prometne nesreće.

Na većini cesta u smjeru mora i obrnuto prema unutrašnjosti promet je pojačan.

Promet osobnih vozila u oba smjera pojačan je na graničnim prijelazima Macelj, Kaštel i Metković, na Lupinjaku izlaz (čekanja od 30 min do 1 sat), a na GP-ima: Stara Gradiška i Slavonski Brod ulaz (čekanja do 20 min). Kolona vozila koja se kreće prema GP Macelj sa slovenske strane duga je oko 5 km.

Ulaz teretnih vozila pojačan je na GP Macelj (čekaju oko 1,5 sat).

Pojačan je priljev vozila u trajektnim pristaništima, posebice s otoka prema kopnu. Trajekti plove redovito.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još