IZNENAĐENJE U VARAŽDINU

Čačić dobio pisanicu od bivšeg političkog rivala!

21.04.2014 u 12:31

Bionic
Reading

Na središnjem varaždinskom trgu povodom Uskrsa HSS Varaždinske županije dijelio je prolaznicima pisanice, a jedan je 'prolaznik' plijenio najviše pažnje: Radimir Čačić, bivši potpredsjednik Vlade, trenutno je na izdržavanju kazne, ali često uživa u slobodnim vikendima i navodno okuplja političke istomišljenike za novu političku stranku

Povodom Uskrsa HSS Varaždinske županije svake godine dijeli prigodne uskrsne pisanice na središnjem varaždinskom trgu. Tradicija je to koja traje gotovo dva desetljeća i koja uvijek izaziva značajan interes prolaznika. Među njima našao se i bivši potpredsjednik Vlade te varaždinski župan Radimir Čačić, ovog vikenda ponovno na slobodi.

Uskrsne pisanice mu je podario predsjednik HSS Varaždinske županije i također bivši varaždinski župan Zvonimir Sabati, nekada Čačićev veliki rival na političkoj sceni sjeverozapadne Hrvatske.

'Čačiću sam iskreno čestitao Uskrs te mu zažalio brz i uspješan povratak u aktivnu politiku', veli Sabati, s kojim su pisanice dijelili potpredsjednica županijskog HSS-a Nina Begičević i Stjepan Hren.

Diljem Varaždinske županije, koju su za Uskrs obišli Marijana Petir i predsjednik HSS-a Branko Hrg, najuže vodstvo županijskog HSS-a podijelilo je oko 1.500 pisanica, čime HSS želi naglasiti svoju politiku zaštite tradicijskih vrijednosti i kulturnog bogatstva.