NIJE MU LAKO

Sabo na Facebooku: Nastavimo zajedno!

12.04.2014 u 10:05

Bionic
Reading

Čini se da Željko Sabo ipak ne odustaje od fotelje vukovarskog gradonačelnika. Nakon tri optužnice za korupciju i kriminal, ostavke na funkciju člana Predsjedništva SDP-a i jasne poruke Zorana Milanovića kako više ne može računati na potporu stanke, Sabo se oglasio putem Facebooka

'Hvala vam svima na podršci, na kritikama, koje su mi bili snaga i poticaj da ostvarimo puno toga. Ima još planova koje sam želio u ovom mandatu ostvariti, a hoće se ostvariti ovisi o vama. Hvala vam i nastavimo zajedno!', napisao je Sabo.

To bi moglo značiti da će se ponovno kandidirati za mandat vukovarskog gradonačelnika na prijevremenim lokalnim izborima.

Osvrnuo se na optužnice protiv njega i aktualnosti u Vukovaru:

'Dragi moji, nije mi baš lako ovih dana. Mnogi od vas me u susretima ili porukama hrabrite, neki se mole za moje zdravlje i moju obitelj. Govorite mi: izdržite, sa vama smo, borite se, mi smo vas birali i vjerujemo u vas. HVALA VAM SVIMA!

Želim vam reći samo kratko povodom druge optužnice, vezano za ljetovanje djece. Nije istina da se mene optužuje da sam uzeo cca 75.000,00 kn, već kao predsjednika Gradske organizacije SDP-a za nenamjensko utrošena sredstva. Odluke i sva blagajnička izviješća donosili smo jednoglasno u vremenu od 2005.-2009. godine. Optužnicu još nisam dobio i smatram da smo svi mi učinili divnu stvar organiziranjem ljetovanja za djecu grada Vukovara tijekom svih ovih godina.

Rezultati rada i ostvarena djela mojih suradnika i mene jasno se vide na ulicama i izgledu našeg grada za koji mnogi govore kako je u vrijeme moga mandata postao pravi europski grad, da je ljepši nego prije rata. Vjerujte, biti će još ljepši. Osim završetka centra koji se očekuje za desetak dana, treba se završiti još nekoliko započetih projekata. Svakako da je tu i donacija Konzuma za igralište u Borovu Naselju. Nadam se da ću povjereniku za Grad Vukovar biti od pomoći te da ćemo do novih izbora uspjeti financirati prijevoze učenika, studenata i starijih osoba, stipendije, udruge, sport i dr. Zaključno sa 31.03.2014. Grad Vukovar pozitivno posluje, bez kredita i dugovanja', napisao je Sabo.