Hrvatska MESIĆ ZABAVLJEN NA HVARU

'Hebrang neće pričati viceve? Dobar vic!'

Predsjednik Stipe Mesić posljednje dane svog godišnjeg odmora na Hvaru provodi potpuno opušteno, a gotovo svakog jutra oko 8 sati od svoje ljetne rezidencije, poznate kao Bakarićeva vila, prošeta šetnicom do rive gdje je i danas popio kavu u društvu prijatelja i nezaobilaznih tjelohranitelja

HVAR - Usput je prolistao i sve dnevne tiskovine, a najviše ga je nasmijala naslovnica Jutarnjeg lista s izjavom Andrije Hebranga kako neće pričati viceve o Mesiću, piše Jutarnji list. Predsjednik je prokomentirao kako je upravo ta izjava jako dobar vic.

Predsjednik Mesić je poslijepodne brodom otišao do uvale Ždrilca gdje, kao i svake godine, ruča Kod Patka.

Inače, boraveći na otoku Hvaru Stjepan Mesić se ne odriče svojih ustaljenih navika poput fotografiranja sa strancima, posjete prijateljima i ribolova, ali isto tako ni odlaska kod svog hvarskog frizera Zvonka Zijala.

Predsjednik nije zahtjevna mušterija, tvrdi brijač Zvonko, ako je gužva čeka u redu poput svih ostalih, a on već zna kako će ga uz malo ćakule podšišati. A kad ljetni friz bude gotov šef države plaća šišanje isto k'o i druge mušterije, za sada je to 60 kuna, no Mesić je dobre ruke pa ga redovito počasti još i pićem. 

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još