PROPUŠTENA PRILIKA

Opozicija nije niti pokušala kupiti Cvirnovu majicu

13.08.2009 u 14:34

Bionic
Reading

Nijedna od tri hrvatske opozicijske stranke nije niti pokušala sudjelovati na aukciji za politički provokativnu majicu Ivana Cvirna

SDP i HNS to nisu učinili uz opravdanje da nisu na slučaju Cvirn htjeli skupljati jeftine političke bodove, a IDS-ovci zbog prezaposlenosti.

 

'Da smo se priključili toj sjajnoj akciji, onda bi nam prigovorili da skupljamo jeftine političke bodove. U svakom slučaju, pridružujemo se onima koji su iskazali potporu gospodinu Cvirnu i poželjeli mu da što prije nađe posao', ističe SDP-ova glasnogovornica Gordana Grbić. Ne zna je li možda ipak netko od članova samostalno sudjelovao u aukciji.

 

Pitali smo glasnogovornicu Grbić bi li i SDP-ovci obukli majicu s istom porukom, a ona je odgovorila da SDP-ovci, na čelu sa svojim predsjednikom Zoranom Milanovićem, nose razne majice s političkim porukama. SDP-ovci su prvi u Saboru počeli na majicama isticati političke poruke – počelo je s 'Jubituom', a ovu sezonu su završili s porukom 'Srce kaže dijete, Vlada kaže ne!'.

 

HNS-ov glasnogovornik Igor Kolman može sebe zamisliti da u nekoj prilici i odjene majicu s porukom kakvu je istaknuo Cvirn i ne isključuje mogućnost da bi se mogla dogoditi situacija u kojoj bi to učinili i čelnici HNS-a.

 

Jednako kao i SDP-ovci, HNS-ovci tvrde da nisu pokušali kupiti Cvirnovu majicu jer nisu htjeli na tome skupljati političke bodove, a IDS-ov Damir Kajin nije o kupnji majice ni htio razgovarati jer o njoj nije ni razmišljao budući da je prezaposlen.

Unatoč ponuđenim opravdanjima, čini nam se da je opozicija još jednom propustila sjajnu priliku za poentiranje na velikom gafu Jadranke Kosor i njezine vlade.