ODBRUSILA NOVINARIMA

Kosoricu zbog prijetnji smrću čuva 15 policajaca

16.12.2008 u 21:30

Bionic
Reading

Ministrica Jadranka Kosor podijelila je danas u Rudinama ključeve 90 stanova braniteljima, invalidima Domovinskog rata. Učinila je to iznimne mjere osiguranja: dva kombija, nekoliko vozila, 15 policajaca u odorama, tajne agenti i tjelohranitelje

KAŠTELA - 'Koliko ima koga, nije moj posao… Ja nisam ministrica unutarnjih poslova, nego ministrica hrvatskih branitelja. Ako imate kakvo pitanje o stanovima, možemo pričati o tome', odbrusila je ministrica Kosor, izvještava Večernji list

Potpredsjednici Vlade prijetnje su izrečene prije dva tjedna, kada joj je na ulazu u zgradu Ministarstva prišao nezadovoljni branitelj te joj u lice sasuo bujicu prijetnji i nezadovoljstva.

Navodno je riječ je o branitelju sa splitskog područja, koji je nezadovoljan zbog neriješenog stambenog pitanja.

Policija je kratko priopćila da 'svaku zaprimljenu prijavu policija dostavlja Državnom odvjetništvu i provodi obradu na utvrđivanju počinitelja'.

Branitelji su i ranije prijetili ministrici Kosor, ali nikada ranije uz nju nije viđeno ovakvo osiguranje.

Tko je ovog puta zaprijetio ministrici ne znaju ni šefovi udruga iz Domovinskog rata. Nagađa se da Jadranka Kosor ne želi spominjati prijetnje koje stižu iz redova branitelja kako bi se sačuvao privid velike sloge i ljubavi između ministrice i pola milijuna ratnika, zaključuje Večernji list.