T-SHIRT ZA OTKAZ

Snimatelj Cvirn prodaje majicu putem aukcije

02.08.2009 u 14:56

Bionic
Reading

Ivan Cvirn, bivši snimatelj za RTL koji je izgubio posao nakon što se na sjednici Vlade pojavio odjeven u majicu s natpisom na engleskom jeziku 'ne treba mi seks, vlada me j... svaki dan' odlučio je tu istu majicu prodati na internetskim stranicama aukcije.hr.

Novac od prodaje majice Cvirn će pokloniti Udruzi za promicanje humanih vrijednosti 'Svjetlo života', piše Jutarnji list.

- Odlučio sam prodati majicu putem aukcije.hr, a cjelokupni izlicitirani iznos pokloniti onima kojima su ta sredstva potrebnija nego meni. Majicu ću osobno uručiti kupcu, a aukcije.hr će trenutačno najpoznatiju majicu u Hrvatskoj uokviriti, kako bi se što bolje očuvala za buduća vremena, te opomenu kako sloboda misli nikad i nikako ne smije biti ugrožena - objasnio je Cvirn te dodao kako je nakon incidenta njegova tvrtka izgubila ugovor s RTL-televizijom.

Udruga 'Svjetlo života' bavi se pružanjem emocionalne i psihičke potpore djeci bez adekvatne roditeljske skrbi, oboljeloj djeci i djeci s poteškoćama u razvoju kroz kreativne radionice crtanja, slikanja, kolaža, modeliranja, pripovijedanja i slično.

Također, daju materijalnu i financijsku pomoć socijalno ugroženim obiteljima s malodobnom djecom i samohranim majkama kao i pomoć oboljeloj djeci u procesu ozdravljenja i rehabilitacije.

Iako je početna cijena majice bila jednu kunu, u svega nekoliko sati te kroz 36 ponuda vrijednost joj se povećala na 455 kuna.

Aukcija traje slijedećih 10 dana pa ako želite sudjelovati posjetite stranicu aukcije.hr.