'NE TREBAM SEX...'

Riječki dućan štanca majice s hit natpisom

31.07.2009 u 16:55

Bionic
Reading

Trgovina Supermajice na Koblerovom trgu u Rijeci potvrdila je svoj naziv. Lekcija iz pristojnosti, koju je snimatelju RTL-a u četvrtak održala premijerka, nije spriječila Dede Nikollu da za samo deset minuta ispuni želju jedne Riječanke i otisne joj na majicu tekst koji, kako se čini, našu Vladu brine više od krize

RIJEKA - 'Nazvala me jedna žena i rekla da bi htjela majicu s aktualnim natpisom 'I don't need sex, the government fucks me every day'. Ali, žena hoće da se njezina poruka dobro razumije, pa je tisak napravljen na hrvatskom jeziku', priča Dede Nikolla. Kaže i da tisak na majicama radi isključivo na zahtjev kupaca, a ne priprema unaprijed majice samo da bi zaradio. Inače, zbog veličine teksta majica stoji 90 kuna, a u petak ih je prodao šest.

'Danas mi je zadnji radni dan, idem na godišnji, nemam namjeru ostajati dulje na poslu zbog moguće pomame kupaca i u nadi da ću zaraditi. Ipak, ako majica stvarno postane hit i ako telefoni budu zvonili, možda se i vratim jer bez novca se ne može', zaključuje Nikolla, svjesniji, čini se, teške situacije u kojoj živimo nego brojni političari.