Hrvatska STANIĆ NA PAKLENIM OTOCIMA

Uživa na jahti nakon 2 milijuna kn jamčevine

Kontroverzni poduzetnik Svjetlan Stanić, poznat iz afere Mali maestro posljednjih desetak dana uživa u uvali Ždrilca na hvarskim Paklenim otocima na luksuznoj jahti Niki u obiteljskom okruženju

HVAR - Poduzetnik koga javnost najviše pamti po famoznoj peki koju je, među ostalim, darovao bivšem predsjedniku Hrvatskog fonda za privatizaciju Ivanu Gotovcu, gotovo svakodnevno ruča u restoranu Kod Patka, jednom od omiljenih okupljališta brojnih poznatih gostiju iz Hrvatske, ali i svijeta, piše Jutarnji list.

Jahtu i uvalu Stanić rijetko napušta. Podsjetimo, Svjetlan Stanić i Ivan Gotovac nepravomoćno su u veljači oslobođeni optužbi za primanje i davanje mita u aferi nazvanoj Mali maestro.

Naime, sudac nije nalazio ništa sporno u skupim poklonima koje je Gotovac primao od svojeg prijatelja Stanića, kao ni u razgovorima u kojima Gotovac prijatelja savjetuje kako da prilagodi svoju ponudu natječaju u slučajevima Dalmacijavino i Bellvue.

Stanić je također ušao u povijest hrvatskog pravosuđa kao čovjek koji je platio najveću jamčevinu u povijesti države - 2,000.000 kuna.

Damjan Tadic / CROPIX
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još