Hrvatska POGANI JEZIK HDZ-OVE ZASTUPNICE

Šolić Richembergha nazvala majmunom

  • Autor: tportal.hr
  • 28.7.2009 18:15:29
  • 28.7.2009 17:30:08

U vijećnici Hrvatskog sabora smo navikli na svakave upadice i dovikivanja ali se uvijek uspijemo ponovno iznenaditi na koju su sve razinu zastupnici spremni se spustiti. Danas se vodi burna rasprava oko kriznog poreza pa neprimjerene riječi 'frcaju'na sve strane

Tako je danas saborsku zastupnicu HDZ-a Božicu Šolić zastupnik HNS-a Goran Beus Richembergh očito toliko iznervirao da se spustila ispod svake razine i rekla mu 'što se smiješ majmune?!'.

Nakon toga je Richembergh zapitao predsjednika Sabora Luku Bebiću smije li mu se zastupnica obraćati sa 'majmune'.

Bebić je odgovorio kako nije čuo da ga je nazvala majmunom, a u pomoć Šolićki skočili su HDZ-ovci koji su ga uvjeravali kako to nije rekla iako su kamere Nove TV pogani jezik HDZ-ove jasno zabilježile. Netko je čak i dodao kako je Šolićka pričala na engleskom, odnosno da je Richemberghu rekla 'my moon' (moj mjesec).

'Kad bi se pobrojao sav novac koji je curio iz državne blagajne, bila bi vjerojatno kolona kamiona duga do Kine', bila je opaska kojim je Richembergh izazvao ovakvu reakciju Božicu Šolić.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još