AГРOКOPOBA ПOTПOPA CTOЖEPУ

Potpisi protiv ćirilice skupljaju se u Konzumu!

21.11.2013 u 16:30

Bionic
Reading

Nakon što je svoje posjede ustupio za aktivnosti Katoličke crkve i inicijative U ime obitelji, Ivica Todorić ovih je dana svoju ljubav odlučio demonstrirati i prema 'Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara'

Novinari portala H-alter snimili su njihov štand u sklopu trgovine na Črnomercu gdje se sakupljaju potpisi za raspisivanje referenduma kojim bi se ograničila prava garantirana Ustavnim zakonom o pravima nacionalnih manjina.

Ljubav prema Crkvi Todorić je iskazao prije dvije godine, kada je Kaptol na Agrokorov račun uplatio 250 tisuća kuna koje su potom pretvorene u Konzumove bonove od po 300 kuna i dijeljeni bivšim radnicima sisačke Željezare.

Kada je Crkvi trebala protuusluga, koncern Ivice Todorića uzvratio ju je u vidu raspačavanja letaka protiv uvođenja zdravstvenog odgoja putem Tiskovih i Konzumovih prodavaonica.

'Humanitarni' karakter Agrokora pokazao se i u proljeće ove godine, kada su ispred Konzumovih trgovina postavljeni štandovi inicijative U ime obitelji na kojima su se sakupljali potpisi za raspisivanje referenduma o ustavnoj definiciji braka.

Jesu li štandovi postavljeni ilegalno ili uz blagoslov čelnih ljudi tvrtke, do zaključenja teksta iz Agrokora nismo uspjeli doznati.