VRUĆINA UZELA DANAK

HTV-ova novinarka kolabirala pred kamerom

23.07.2009 u 09:59

Bionic
Reading

Tijekom emitiranja razgovora s maestrom Ivanom Repušićem, jednim od organizatora nastupa slavnog tenora Josea Carrerasa u Zadru, HTV-ovoj je novinarki Kristini Dukić pozlilo

Završavajući intervju, novinarka Kristina jedva je izgovorila kako će 'ovo u Zadru zasigurno biti večer za pamćenje', zateturala je i nestala iz kadra.

Očito je da su iznimno visoke temperature pogodile i terenske novinare koji su primorani raditi i na plus 35.
Jutarnji list nagađao je o razlogu kolabiranja, insinuirajući da je novinarka možda bila pijana. Zadarski portal 057info oštro je osudio ovakvu insinuaciju novinara 'koji se nisu maknuli iz zagrebačke redakcije, a povrijedili su na najružniji način etički kodeks pišući o nezgodi zadarske novinarke Kristine Dukić.

'Dok sam razgovarala s maestrom Ivanom Repušićem, bilo mi je jako loše. Bilo je užasno vruće i nije bilo zraka. Počelo mi se jako vrtjeti u glavi i samo sam se molila da se ne srušim u nesvijest pred kamerom. Razmišljala sam samo o tome da izdržim do kraja i kada sam izgovorila zadnju odjavnu rečenicu, zateturala sam, nestala iz kadra i srušila se', kazala je za Večernji.hr Kristina Dukić negirajući da je konzumirala alkohol.