POSLANICA SA ZG ASFALTA

Bandić: Bacite se na pravljenje djece

07.08.2013 u 10:40

  • +4

Bandićeve fontane postale 'in' mjesto

Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Bionic
Reading

Milan Bandić sljedeće godine Zagrepčanima će 'darovati' aquapark. Najavio je to za obilaska centra grada gdje radnici glancaju metropolu 'da sve bude tip-top kad se Zagrepčani vrate s odmora'

'Pa eto, treba dati ljudima da uživaju, a kupanje u fontanama proći će kad se izguštaju, za godinu dvije', komentirao je Bandić svakodnevnu naviku svojih sugrađana da spas od gradske žege pronađu u tzv. Bandićevim fontanama u Ulice Hrvatske bratske zajednice.


'Sljedeće godine izgradit ćemo još tri fontane, najavio je pojašnjavajući da Zagrepčani zaslužuju vodeni park. Navodno je već razgovarao s vodećim ljudima u tom poslu i planovi se kuju kako bi park niknuo već idućeg ljeta na Bundeku i to pored skate-skulpture koju je također najavio tamo dati postaviti. Odakle novac, kao i o detaljima projekta, nije govorio.

'Zašto bi Zagrepčani ostavljali novac u Čatežu?!', pita se Bandić dodajući: 'Za deset kuna moći će cijeli dan uživati u vodi. Kad smo ga upitali što je s dugonajavljivanim projektom Termi Zagreb slegnuo je ramenima i kratko kazao da je projekt aquaparka na Bundeku projekt koji se može realizirati do idućeg ljeta te dobacio: 'Nek' se Zagrepčani bace na pravljenje djece pa će se nagodinu imati gdje kupati', piše Večernji list.