Hrvatska PRIMITIVIZAM ČELNOG ČOVJEKA SPLITA

HND pozvao Keruma da se ispriča novinarki Nove TV

  • Autor: tportal.hr
  • 6.7.2009 15:16:07
  • 6.7.2009 14:57:51

Hrvatsko novinarsko društvo najoštrije je osudilo verbalni napad gradonačelnika Splita Željka Keruma na novinarku i snimatelja Nove TV. Keruma su pozvali da se javno ispriča napadnutim kolegama, ali i svim ostalim novinarima koje je dosad uvrijedio te da počne poštivati pravila uljuđena javnog komuniciranja

Novinarka i snimatelj emisije Red Carpet Nove TV gospodina Keruma su zaustavili u prolazu i tražili od njega izjavu, ali je splitski gradonačelnik najprije pored njih prošao bez riječi, da bi se okrenuo, vratio natrag i derući se psovao im majke i prijetio otkazima.

HND podsjeća da je Kerum i prije, a posebno tijekom izborne kampanje, u više navrata bio izuzetno neugodan prema novinarima, osobito onima Nove TV.

'Ne možemo uzeti u obzir kao olakotnu činjenicu gospodinu Kerumu to što nema dovoljno iskustva u javnim nastupima, budući da je u tom smislu na sebi trebao ozbiljno poraditi već kada je postao jedan od viđenijih poduzetnika u Hrvatskoj, a svakako onda kada se odlučio kandidirati za funkciju na kojoj bi morao služiti građanima', istaknuo je HND.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još