NAKON BOMBAŠKOG NAPADA

Thompsonovi koncerti sigurno će se održati

12.12.2008 u 14:42

Bionic
Reading

Zašto je Vilim Bon (59) podmetnuo eksplozivnu napravu u Boćarski dom u Pazinu, još nije poznato. No Thompson će ipak održati oba najavljena koncerta 20. i 21. prosinca

Thompsonova dva koncerta još su 2. prosinca prijavljena policiji. Organizator MP ton naveo je da će se koncerti u Boćarskom domu održati od 20 do 23 sata te da će pred Boćarski dom prije koncerta postaviti montažni šator u kojem će se održati popratni programi.

Prema prijavi, organizator očekuje dvije tisuće posjetitelja po večeri, a angažirao je i 20 zaštitara po večeri tvrtke Bilić-Erić iz Rijeke.

Policija provjera je li organizator ispunio sve uvjete za normalno održavanje koncerata, o čemu će biti obaviješten u zakonskom roku, 48 sati prije koncerta, piše Slobodna Dalmacija

Vilim Bon nalazi se pod policijskim nadzorom u jedinici intenzivne njege Odjela za traumatologiju pulske Opće bolnice i policija s njim još nije uspjela razgovarati. Policija je pretražila njegov stan, a dijelovi bombe poslani su na vještačenje kako bi se doznalo o kakvoj je eksplozivnoj napravi riječ.