MOJ POSAO - IDEMO DALJE

Raspisan natječaj za premijersku fotelju

02.07.2009 u 10:36

Bionic
Reading

Nakon prvotnog šoka i nevjerice zbog iznenadne ostavke Ive Sanadera, hrvatski građani, svjesni svoje nemoći kad su političke križaljke u pitanju, odlučili su se našaliti na račun svoje domovine koju je na milost i nemilost gospodarskoj te političkoj krizi ostavio 'voljeni' premijer. Na portalu Moj posao.net raspisali su natječaj za upražnjenu premijersku funkciju

Na portalu koji je specijaliziran za tržište rada oglašeno je da je otvorena menadžerska pozicija u Vladi RH, koja podrazumijeva obavljanje posla unutar Hrvatske i šire.

Od kandidata se ne očekuje nikakvo iskustvo, stručna sprema, znanje stranih jezika, posjedovanje vozačke dozvole ili poznavanje rada na računalu.

U opisu posla budućeg premijera sljedeće su zadaće:

- Osmišljavanje predizbornih obećanja - uvijek ići dalje!
- Navođenje EU da moli Hrvatsku za pridruženje
- Realizacija projekta 'Pokrenimo Hrvatsku' (za spas od recesije)
- Obrana hrvatskog teritorija od Slovenije
- Realizacija projekta povezivanja Krka i Brača mostom
- Popunjavanje proračuna prodajom satova i luksuznih automobila
- Podizanje BDP-a, standarda, nataliteta...
- Uvođenje zabrane rada četvrtkom (za lakše spajanje)

Poslodavac budućem premijeru nudi plaću u rasponu od 0 do nebo je granica. Zatim, službeni zrakoplov, osiguran topli obrok, osobne tjelohranitelje (na raspolaganju od 0-24), pristup podacima tajnih službi, neograničen broj podređenih za prebacivanje odgovornosti, česta službena putovanja u inozemstvo (Verona...), mogućnost napredovanja na poziciju Predsjednika države.

Natječaj je otvoren od 2. srpnja, a rok prijave je 8. srpnja 2009. Životopisi se šalju na adresu prazna.fotelja@vlada.hr. Svi zainteresirani kandidati prilikom javljanja na oglas obavezno trebaju navesti oznaku: MojPosao - Idemo dalje