NOVI SEKS SKANDAL

Djevojčice optužile profesora da ih je dirao

26.06.2009 u 08:04

Bionic
Reading

Profesora likovnog i karlovačkog templara Alfreda Krupu (47), tri učenice prvog razreda u Srednjoj školi u Dugoj Resi optužile su za zlostavljanje

Djevojčice su se još u ožujku ove godine požalile razrednici da Krupa neumjesno komentira njihov fizički izgled te da ih dira i masira. Priču triju djevojčica potvrdile su i druge djevojčice, prenosi 24 sata.

Krupi to nije prvi skandal. On je prije tri godine bio u vezi sa svojom učenicom s kojom je redovito imao i spolne odnose, a prije nekoliko godina oženio je svoju bivšu učenicu s kojom ima dvoje djece. Nakon tog skandala u svibnju 2006. dobio je izvanredni otkaz ugovora o radu. Kako bi zaštitila djevojčicu, škola je kao razlog otkaza navela nanošenje štete ugledu škole. Zbog tog administrativnog propusta Općinski sud u Karlovcu poništio je odluku škole te Krupu vratio u školu.

'To je sve izmišljotina. To su samo pričice o nečem fantomskom otprije tri mjeseca. Čim sam prije dva tjedna doznao za te pritužbe, sam sam protiv škole i ravnateljice Ive Radočaj podnio kaznenu prijavu. Poričem da se išta o navedenog dogodilo', rekao je Alfred Krupa.