Hrvatska DOGOVORENA SANACIJA

Dvorana Lisinski zatvara se zbog azbesta

Na inicijativu zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića danas je održan koordinativni sastanak na kojemu je dogovorena sanacija Koncertne dvorane 'Vatroslav Lisinski', priopćila je Služba za informiranje Ureda zagrebačkog gradonačelnika

ZAGREB - Grad Zagreb je pristupio radovima na sanaciji ravnoga krova i spuštenih stropova prostora predvorja Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski, navodi se u priopćenju te dodaje kako je tijekom pripreme sanacije stropa izvršeno sondiranje i uočeno da su cijevi ventilacijskog sustava obložene limpet oblogom.

Navodi se kako će Gradski ured za prostorno uređenje, zaštitu okoliša, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet pristupiti cjelovitoj sanaciji te se podsjeća kako su već započeli pripremni radovi na sanaciji.

Dvorana će, u dogovoru s ravnateljem Draženom Siriščevićem biti otvorena za korisnike i posjetitelje do petka, 26. lipnja 2009., nakon čega se zatvara do dovršenja sanacije, stoji u priopćenju.

Današnjem sastanku osim gradonačelnika Milana Bandića i ravnatelja KD Vatroslav Lisinski Dražena Siriščevića nazočili su predstavnici Gradskog ureda za prostorno uređenje, zaštitu okoliša, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, predstavnici izvođača radova i predstavnici nadzora, stoji u priopćenju.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još