MILAN BANDIĆ

'Majka mi je bolesna, večeras idem za Mostar!'

  • +11

Izborni stožer Milana Bandića

Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Bionic
Reading

'Dobro je. Drago mi je da nema euforije. Opet govorim, molim, loptu na zemlju. Imam i osobnu žalosnu vijest, majka mi je pala i večeras idem za Mostar. Sutra je novi radni dan, i hvala svima, hvala medijima – šibali ste nas kad je trebalo i iznenadit ću vas', rekao je vidno uplakani Bandić

Rajko Ostojić također se zahvalio svim sudionicima na fair-play igri u izborima, ali posebice građanima koji su mu ponudili povjerenje. 'Građani su ovakvim odazivom, i ovolikim brojem glasova za mene, pokazali kako je Zagreb podijeljen grad. Grad u kojem neki misle da je sve u redu s vođenjem grada nisu jedini, i veliki je dio građanstva koji se ne slaže s tim. To je naprosto statistika koju do sada imamo'

'Zagrepčani ne žive od destrukcije i obećanja, stoga hvala i mojim protivnicima koji godinama vode takvu politiku i koji su mi tako omogućili novu pobjedu. Građani Zagreba prepoznaju ono što vrijedi, i pokazali su to na ovim izborima', zaključio je Bandić koji prema svemu sudeći ima najvjerovatnije izglede da osvoji po peti put mandat gradonačelnika.

'Hvala mojim drugovima, jer da oni nisu radili opstrukciju moi ne bi uspjeli. U moje 23 politike nisam uzeo niti uzeo niti lipe. Nemojte me vješati na galge i proglašavati kriminalcem. Pozivam sve institucije da izvade prijave iz ladica i procesuiraju Bandića. Ova pobjeda nisu samo lovorike,ovo je lista za Hrvatsku. Ovdje su ljudi s imenoma i prezienima, a ne trikovi Milana Bandića', kazao je zagrebački gradonačelnik i zaputio se za Mostar, ali i najavio da će već ujutro trčati u Kušlanovoj ulici.

Iz izvora bliskih gradonačelniku Bandiću doznaejmo da mu je majka Blagica imala srčani udar pa je hospitalizirana u mostarskoj bolnici.

Ono što analitičari ističu kao potencionalno mnogo veće probleme za vladajući SDP nezavisna je Bandićeva lista. Naglašavaju kako je gotovo izjednačena s SDP-om u mjestima u Gradskoj skupštini, i u kombinaciji s Milanom Bandićem, to se može pokazati krajnje pogubno za prvonavedene.