IZGUBIO, ALI SE NE PREDAJE

Luka Hodak Kerumu ponudio biznis s bunikom

Bionic
Reading

Bivši načelnik Saborskog, široj javnosti poznat po šamanizmu i konzumiranju bunike u vigvamu, što je završilo kobno po njegova prijatelja Ratka Barića, splitskom gradonačelniku predložio je laku zaradu od uzgoja bunike

'Dobar biznis bio bi i proizvodnja bunike i drugih sličnih biljaka jer su halucinogene, ali zdrave. Zamislite što bih u Splitu napravio s bunikom, gdje svaki treći građanin puši lošu travu ili guta kemiju. U suradnji s Kerumom napravio bih revoluciju', smatra Hodak, dodajući da je siguran da bi s bunikom Hrvatsku očistio od duhana, alkohola i loših opijata, prenosi Slobodna Dalmacija.

Luka Hodak gubitnik je na prošlim lokalnim izborima, a kako je najavio, neće se baviti politikom, niti će biti gospodarstvenik. Namjeravao je za poklonike šamanizma razviti turistički biznis, no za izgradnju bungalova nema novca.

'U potpunosti se okrećem duhovnosti, pa ako mi Bog odredi da i dalje hodam kroz trnje, ja ću to činiti, kao Isus Krist što je činio', priča Hodak, koji će narednih pola godine dobivati naknadu od 7-8 tisuća kuna kao bivši načelnik, a za kasnije, kako kaže, prepušta se Božjoj volji.