MIŠO KOVAČ O PREMIJERU

'Milanoviću ne bih dao ni da vozi moje staro auto - škatulju'

Bionic
Reading

Mate Mišo Kovač tijekom nastupa u njemačkom Stuttgartu prošlog vikenda prozvao je premijera Zorana Milanovića rekavši da se vozi u skupom automobilu dok narod kopa po smeću

'Na kraju ne bih mu dao ni da vozi moje staro auto - škatulju, a ne da se tamo vozaju u skupim limuzinama dok narod skapava od gladi i kopa po kantama za smeće. Ali ne bojmo se jer ima nas kao što sam na početku rekao četiri milijuna, a kad popi….. onda djeluje kao da nas ima 40 milijuna', poručio je Mišo obožavateljima.

Publiku je podsjetio kako navija za Hajduk, a da Dinamo nosi u srcu te se prisjetio kako ima četiri milijuna Hrvata koji se više nikada u budućnosti neće međusobno tući.

'Napala nas je Srbija, napala nas Bosna, napada nas Slovenija, a kad vide da smo zajedno, neće nas u budućnosti napadati nitko. Moj sin je u Hrvatskoj sa 16 godina pokopan s tri odlikovanja. Komunisti koji danas vladaju u Lijepoj Našoj takvi su kao da su došli iz Čilea i priznaju samo sebe, a ne narod. Ja priznam samo narod i nikoga više drugoga', kazao je Mišo koji je, piše Slobodna Dalmacija, plakao veći dio koncerta.