Hrvatska MINISTROV GRAĐEVINSKI POTHVAT

Milinović preko Ministarstva poručio da gradi kuću

  • Autor: tportal.hr
  • 17.6.2009 15:16:18
  • 17.6.2009 14:54:45

Ministar zdravstva i socijalne skrbi RH Darko Milinović putem svoje glasnogovornice Zore Lažete, koja je ujedno i tajnica kabineta, obavijestio je javnost da je započeo pripremne radnje za izgradnju obiteljske kuće u Gospiću na naslijeđenom građevinskom zemljištu

U priopćenju je istaknuto da ministar posjeduje građevinsku dozvolu i izvedbeni projekt te da je trenutačno u izradi troškovnik.

Iz Ministarstva izvještavaju da će ministar gradnju obiteljske kuće financirarati od vlastite ušteđevine, koju je, kako je istaknuto, stekao nakon više od 20 godina radnog staža, od ušteđevine njegovih i supruginih roditelja i sestre te iz kredita banke.

Nakon dovršetka troškovnika potpisat će ugovor o izgradnji s izabranim izvođačem, izvijestile su javnost službe Ministarstva zdravstva o privatnim poslovima svog čelnog čovjeka.

Ministar Milinović je takvim potezom htio pokazati koliko mu je stalo do transparentnosti i vjerojatno preduhitriti novinarske upite kada bi u javnost procurila informacija o njegovim privatnim građevinskim planovima.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još