INSPEKCIJA PROTIV PET BUNARA

Zatvorili mu restoran, a trebao je peći kolače za švedskog kralja!

17.04.2013 u 17:24

Bionic
Reading

Zadarski ugostitelj Vladimir Babac zapamtit će današnji dan. Naime, u srijedu mu je inspekcija zatvorila restoran Pet bunara, i to samo dan prije nego što je trebao pripremiti autohtone kolače za švedski kraljevski par, piše Večernji list

Financijska kontrola navodno je restoran zatvorila jer je imao 500 kuna više u blagajni, piše Večernji list. Iako vlasnika nismo uspjeli kontaktirati kako bi nam potvrdio tu informaciju, njegova sestra, a i suradnica Sandra Babac, inače poznata po proizvodu Šinjorina smokva, potvrdila nam je da je restoran Pet bunara trebao počastiti švedski kraljevski par.

'Inače, mi kao OPG izvozimo svoj proizvod Šinjorinu smokvu u Švedsku. Posjetio nas je zbog toga i švedski veleposlanik i znam da je brat imao u planu i u čast tog posjeta pripremiti slastice za švedskog kralja i kraljicu. No došla je financijska kontrola koja je evidentirala 500 kuna viška u blagajni, a to je, prema mojima saznanjima, bio polog koji blagajna nije evidentirala. Napisana je kazna od 15.000 kuna i restoran je zatvoren na pet dana', rekla je Sandra Babac.