PRIČA IZ PULE

Spriječila krađu u dućanu, pa ostala bez posla

21.03.2013 u 13:36

Bionic
Reading

Iako bi je mnogi 'obični ljudi' proglasili heroinom jer je spriječila krađu u dućanu u kojem radi, ne mareći pritom za vlastitu sigurnost, mlada je Puljanka Sanja Batel za svoju hrabrost 'nagrađena' - otkazom. piše Glas Istre

Vidno razočarana, ispričala je Glasu Istre da je sve počelo prije oko dva mjeseca - 18. siječnja u popodnevnim satima u trgovinu Europa 92 u Flanatičkoj ulici, u centru grada, ušla je skupina mlađih ljudi. Nakon razgledavanja trojica su izašla, a jedan je otišao isprobati dva para hlača. S obzirom da je iz kabine izašao samo s jednim hlačama, prodavačica je odmah uočila da nešto nije u redu te to signalizirala Sanji Batel koja je stajala na blagajni.

Ona je osumnjičenom za krađu, koji je krenuo prema izlazu, prepriječila put i upitala ga za drugi par hlača, a kako ih nije htio vratiti, povukla mu je nogavicu trenirke te vidjela da ispod nje ima navučene upravo te jeans hlače, koje je očito namjeravao otuđiti.

'Na to me on odgurnuo u vrata te pobjegao iz dućana, a ja sam pala na pod. S obzirom da mi se u prvom trenutku nije činilo da sam teže ozlijeđena, na hitnu pomoć otišla sam tek nakon što sam policiji dala izjavu o događaju. Tek kada sam došla kući počeli su me mučiti strašni bolovi', veli nam Sanja.

Snimke su u konačnici pokazale da joj je pomaknut kralježak. Iako je odradila propisanu terapiju nije joj bolje.

'Trnu mi ruka i glava, liječnici su mi preporučili magnetnu rezonancu i upravo ovih dana čekam termin za Zagreb', rekla je te se požalila da je sve to vrijeme koje je provela na bolovanju nitko iz tvrtke nije nazvao da bi je pitao kako je. No, dobila je novi ugovor na određeno vrijeme, i to na vrlo kratak rok, svega dva tjedna. Dodaje da sumnja da joj je takav ugovor uručen samo zato što je ostala na bolovanju.