BANDIĆ OBEĆAO

'U Travnom ćemo napraviti Bundek 2, bit će i 'popularnih' fontana'

12.03.2013 u 15:16

Bionic
Reading

Gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić, predstavio je stanovnicima Mamutice u Travnom projekt sanacije platoa ispred njihove zgrade. U toj najvećoj zgradi u Hrvatskoj problemi traju već jako dugo i nakon 37 godina ovo je prva sanacija takve vrste

'Konačno je došlo vrijeme da se to uredi. Sad kad smo došli na istočni plato treba urediti zapadni, sjeverne i južni. U ovih 6 milijuna i 800 kuna u prvoj fazi, a sve tri faze koštat će preko 20 milijuna. U rebalansu proračuna osigurat ćemo pare i strojevi neće otići odavde dok sve ne bude gotovo', rekao je Bandić.

Gradonačelnik je obećao i uređenje parka Travno na istočnoj strani Mamutice. 'To će biti park kao Bundek. Mislim da je Bundek jedan od najuspjelijih projekata Zagrepčana i Gradske uprave. Krećemo na jesen da to uredimo. Napravit ćemo sadržaj u tom parku tako da zveči. Adrenalin park, skejt park, za starce, djecu da svi imaju svoj sadržaj. Bit će i fontana, sad su fontane popularne. Napravit ćemo i ovdje fontanu', kazao je Bandić.

Predsjednik mjesne četvrti Domagoj Nobilo vjeruje da će svi rokovi biti ispoštivani ali i da se nikome od stanovnika Mamutice, sada kad je plato u sanaciji, neće ništa dogoditi. Sada kad radovi počnu i teoretski otklanja mogućnost, pogotovo kad budu dovršeni, da netko nastrada', poručio je Nobilo.