Hrvatska DOBRO JE ČINITI DOBRO

Pomozimo Dominiku – Iskonova božićna humanitarna akcija

  • Autor: tportal.hr
  • 10.12.2008 18:07:48
  • 10.12.2008 17:37:47

Facebook grupa 'Pomozimo Dominiku da ode u Berlin postati zdrav' trenutačno broji preko 50.000 članova. Za svakog postojećeg i novog člana grupe koji to postane do Božića Iskon će Dominiku donirati po jednu kunu

Potaknuti pričom o malom Dominiku Krijanu, koji ima samo tri godine, a na svom licu veliki rijetki tumor zbog kojeg 12. 12. putuje na pregled u Berlin, njegovim roditeljima koji nemaju dovoljno novca za put i liječenje te brojnim osobama koje su Dominiku već izrazile podršku putem Facebook grupe pod nazivom 'Pomozimo Dominiku da ode u Berlin postati zdrav', Iskon je u ovo vrijeme darivanja odlučio uplatiti donaciju upravo malom Dominiku.

Kako bi u donaciju i podršku Dominiku uključili što veći broj ljudi, u Iskonu su odlučili uplatiti po jednu kunu za svakog postojećeg i novog člana Facebook grupe 'Pomozimo Dominiku da ode u Berlin postati zdrav', koju su osnovali Maja Maria Radić i Mijo Matić.

Ovim putem pozivamo sve koji se još nisu učlanili u ovu Facebook grupu da to učine i tako sami doprinesu uspjehu ove humanitarne akcije, koja traje do Božića.

Prvu uplatu u iznosu od 50.144 kuna (broj članova u grupi 9. prosinca) Iskon će uplatiti uoči odlaska obitelji Krijan u Berlin, u četvrtak, 11. prosinca.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još