PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA

Friški HDZ-ovac Dinko Beaković kandidat za župana

18.04.2013 u 13:24

Bionic
Reading

HDZ-ov kandidat za župana Primorsko-goranske županije je Dinko Beaković, izjavio je danas na konferenciji za novinare Oleg Butković, šef županijskog odbora HDZ-a Primorsko-goranske županije

'Dinka Beakovića svi znaju, on je veliki sportaš, sudionik Domovinskog rata, častan i pošten čovijek', predstavio ga je Butković te dodao da 'HDZ s njim može puno toga realizirati i da se očekuje prolazak u drugi krug izbora, gdje je sve moguće pa čak i pobjeda'.

Program koji će HDZ ponuditi bit će isti kao i prije četiri godine kada je kandidat za župana bio Josip Borić, jer se, prema Butkovićevim riječima, otada ništa nije promijenilo i ništa nije realizirano. Aludirao je pritom na odustajanje od izgradnje nizinske pruge Rijeka - Zagreb.

Beaković je na jučer održanoj sjednici županijskog odbora HDZ-a PGŽ izabran jednoglasno te je izrazio čast i zadovoljstvo na datom mu povjerenju. Za mjesto župana borit će se s SDP-ovim kandidatom Zlatkom Komadinom.

Županija Primorsko-goranska po HDZ-ov kandidatu je 'uspavana ljepotica' pa je obećao pomak pravim programom. Beaković posebnu pažnju planira obratiti na Marišćinu, gdje, kao i u drugim mjestima gdje se odlaže otpad, standard mora biti veći, te na Gorski kotar, čiji se resursi, kako je rekao, koriste, a Goranima sve uzima i ništa ne daje.