REKORDNI SUPERBINGO

Dobitnici 29.6 milijuna kuna: Nismo oka sklopili cijelu noć!

26.02.2013 u 14:23

Bionic
Reading

'Nismo oka sklopili cijelu noć. Došli smo provjeriti jel' istina.', kazao je ushićeni par iz okolice Zagreba koji je u ponedjeljak navečer pogodio najveći iznos Superbinga svih vremena od 29.612.778,62 kuna

'Još ne možemo vjerovati. Supruga je uplatila zadnji trenutak prije zaključenja uplate. Gledali smo sinoć zadnje vijesti prije spavanja i vidio sam da je uplaćeno u Arena centru. Kad je supruga rekla da je tamo uplatila odmah sam otišao provjeravati brojeve', kažu želeći ostati anonimni.

Kada se suprug duže zadržao u provjeri brojeva pred televizorom, ustala je i supruga koja je uplatila Bingo za 10 kuna i zatekla ga u trenutku zaokruživanja zadnjeg broja – 24. Od tada, kažu, izmjenjuju se trenuci veselja i šoka, a zaspali su tek pred jutro.


Povremeno igraju Bingo i najveći dobitak do sada bile su petice, a suprug je na sportskom klađenju znao osvojiti i nekoliko tisuća kuna. Dobitak ih je šokirao i još uvijek ne znaju na što će potrošiti, kažu u Hrvatskoj lutriji. 'Još ne vjerujemo i ne možemo osvijestiti taj dobitak tako da nemamo ni planove. Sigurno ćemo zatvoriti kredit za početak, a novac upotrijebiti za bolju budućnost.' kažu novi milijunaši.

Prije sinoćnjeg, posljednji Superbingo je izvučen 23.02.2008. godine, a sretni dobitnik iz Kaštel Sućurca tada je osvojio velikih 14.200.000,00 kn.