Hrvatska BAHATA ZAGREBAČKA VLAST

Taksistima vraćena oduzeta mjesta

  • Autor: V. B.
  • 5.6.2009 14:36:18
  • 5.6.2009 14:21:18

Tri taksi stajališta u zagrebačkom naselju Središće koja su preko noći pretvorena u obična parkirna mjesta ponovno su preuređena i pretvorena u ono što su i bila prije nego li ih je, prema riječima taksista, u 'parking placeve za narod' iz osvete preuredio dogradonačelnik Ivo Jelušić

Podsjetimo, u priči koju je objavio Jutarnji list, dogradonačelnik je, bijesan što mu je pauk vjerojatno na poziv taksista podignuo terenac Volvo XC 90 koji je nepropisno parkirao na taksi stajalištu 11. svibnja, u blizini Ulice SR Njemačke, odlučio taksistima oduzeti tri parkirna mjesta.

Sandra Simunovic / CROPIX
Ovako je stajalište izgledalo nakon Jelušićeva preuređenja
No priča je ovih dana dobila novi rasplet i parkirna mjesta ponovno su pretvorena u taksi stajališta, a gradski moćnici ovim potezom samo su još jednom potvrdili kolikom bahatošću upravljaju Gradom.

Umjesto prepucavanja s taksistima, zagrebačkim vlastodršcima bilo bi bolje da osiguraju, u Gradu s najskupljim taksijem u ovom dijelu Europe, razbijanje monopola tvrtki Radio Taxi Zagreb osim koje se nitko drugi ne može baviti ovom djelatnošću.

No to da će se teško dogoditi barem do kraja 2010. do kada taksisti u Zagrebu imaju koncesiju koju im je omogućio gradonačelnik Milan Bandić, za kojeg 'Zagreb ima odličnu taksi službu i ne treba bolju'.

Na ovakve riječi ni ne može se očekivati manje od reklame. Naime, na njihovim web stranicama pod prijateljima je link na Bandićev site.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još