Hrvatska 'ZA SVE ŠTO PROMIČE'

Bandić uručio Reisman Medalju Grada Zagreba

Bandić Reisman Izvor: Pixsell Editorial Standard Anto Magzan , Autor:Anto Magzan

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić razgovarao je u Gradskoj upravi s dr. Judith Reisman koja u Zagrebu boravi od 28. do 31. siječnja u organizaciji građanske udruge Vigilare te joj uručio Medalju Grada Zagreba i zahvalio zbog vrijednosti i stajališta koje promiče.

'Grad Zagreb živi toleranciju, multietničnost, multikonfesionalnost i multikulturalnost', rekao je Bandić i naglasio da je kao gradonačelnik svih građana Zagreba počašćen što je mogao ugostiti Judith Reisman, 'američku znanstvenicu, humanitarku i prijateljicu' i dodijeliti joj Medalju Grada Zagreba za sve što promiče diljem Europe i svijeta.

Pozdravio je pritom njezina razmišljanja u borbi protiv destrukcije i holokausta te ocijenio hvale vrijednim njezin jasan stav u borbi protiv pedofilije i seksualnog odgoja.

Bandić se ispričao Judith Reisman ako je u Zagrebu doživjela neki incident. 'Ako vam se dogodio neki incident u Zagrebu, ispričavam vam se u svoje i u ime svojih sugrađana', rekao je Bandić.

Zahvalivši gradonačelniku Bandiću na toplom dočeku i lijepim riječima, Judith Reisman rekla je da je počašćena dodjelom Medalje Grada Zagreba i prijemom na zagrebačkom Medicinskom fakultetu, u Hrvatskom saboru i općenito u Zagrebu.

Podsjetila je da je razlog njezinog dolaska u Hrvatsku bio dati potporu HTV-ovoj novinarki Karolini Vidović Krišto, čija je emisija ukinuta zbog prikaza i drugih stajališta o spolnom odgoju u dokumentarnom filmu redatelja Timothyja Tatea 'Kinseyevi pedofili, tajna povijest'.
Reisman dobila Medalju Grada Zagreba
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još