VRIJEĐALI MINISTRA

Kaptol se pita ima li ministar Jovanović vaginu?

09.01.2013 u 19:58

Bionic
Reading

Kurikulum zdravstvenog odgoja ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića poguban je jer u škole uvodi spolni odgoj neprimjeren našim tradicionalnim vrijednostima, poručili su sudionici tribine koju je na temu 'Jovanovićev zakon o spolnom odgoju u školama poguban' organiziralo Hrvatsko žrtvoslovno društvo i Koordinacija braniteljskih udruga Grada Zagreba, no konsenzus o tome trebaju li djeca imati mogućnost izbora između dvaju programa ili se modul koji se odnosi na spolnost treba u cjelosti maknuti iz programa, nisu postigli.

Na okruglom stolu sudjelovao je pomoćni zagrebački biskup mons. Valentin Pozaić, predsjednica Udruge udovica Domovinskog rata Rozalija Bartolec, član Udruge GROZD Janko Živković te predsjednik Hrvatskog žrtvoslovnog društva dr. Zvonimir Šeparović.

Iako je bila najavljena smijenjena voditeljica HTV-ove emisije Slika Hrvatske Karolina Vidović Krišto je pak rekla da se ne smije pojavljivati u javnosti i ispričala se.

Izrazito rječit je bio mons. Valentin Pozaić koji se u jednom trenutku čak zapitao da li ministar Jovanović ima vaginu. Naime, ono u čemu je problem prema monsinjoru je što se briše spolnost, a ostaje samo rodnost.

Također dodaje da Hrvatskoj treba nova Oluja, a ministra naziva papagajcem koji ponavlja bedastoće. Ističe kako zdravstveni odgoj treba biti za Adama i Evu, a ne Adama i Stevu.

Rekao je kako je za falšanje orkestra pritom misleći na Vladu koja osim što državu baca u ekonomsko smeće, sad pokušava i u moralno, kriv dirigent i njegov pomoćnik iz sjene.

Nešto umirenijih tonova bio je pripadnik udruge GROZD Janko Živković koji ističe kako bi najbolje rješenje bilo imati dva zdravstvena odgoja jer se na ovaj način krše ustavna prava djece.