NIJE KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA SPLITA

Matijašević: Odbio sam Lesara

18.04.2013 u 14:59

Bionic
Reading

Predsjednik Hrvatske udruge sindikata (HUS) Ozren Matijašević opovrgnuo je medijske napise kako će se kandidirati za splitskog gradonačelnika na lokalnim izborima u svibnju ove godine te je rekao da je odbio ponudu vodstva Hrvatskih laburista za tu kandidaturu.

'U listopadu 2012. imao sam sastanak s predsjednikom Hrvatskih laburista-Stranke rada, Dragutinom Lesarom, na kojem mi je on ponudio da me ta stranka kandidira za gradonačelnika Splita, ali ja sam tu ponudu odbio jer me ne interesira nikakav politički angažman', izjavio je danas Matijašević odgovarajući na novinarske upite u vezi s mogućnosti njegove kandidature za splitskog gradonačelnika.

Matijašević tvrdi da nakon tog sastanka s Lesarom nije ni s kime razgovarao o ponudi Hrvatskih laburista da ga kandidira za gradonačelnika Splita.

Ako je netko nakon tog sastanka razgovarano o takvoj kandidaturi, to je bilo mimo mene, dodao je.

Predsjednik Hrvatske udruge sindikata, Ozren Matijašević, također je zamjerio dijelu medija, rekavši kako su postupili nekorektno pišući neprovjerene informacije o njegovoj navodnoj kandidaturi za gradonačelnika Splita.