NE PODRŽAVAJU KAJINA

Mladi istarski SDP-ovci kontra središnjice

08.01.2013 u 11:49

Bionic
Reading

Forum mladih SDP-a Istarske županije ne podupire odluku stranke o podršci kandidaturi Damira Kajina za istarskog župana na idućim lokalnim izborima, priopćilo je danas Predsjedništvo istarskog Foruma mladih SDP-a

Želja mladih SDP-ovaca, kako stoji u priopćenju, je da na čelu Istre bude nova osoba iz redova SDP-a, koja će donijeti promjene Istri i koja će raditi za dobrobit svih građana Istre.

'Svjesni smo da je odluka donesena na višoj razini i da je mi ne možemo promijeniti, no zadržavamo slobodu iznošenja vlastitog stava', poručili su iz Foruma mladih SDP-a dodavši kako pritom ostaju 'vjerni principima i načelima slobode, ravnopravnosti i odgovornosti članstva, utemeljitelja SDP-a pokojnog Ivice Račana'.


Izjave Damira Kajina, smatraju oni, koji tvrdi kako su ucijenjeni radnim mjestima i plaćeni od strane Ivana Jakovčića su notorna laž, kleveta i uvreda.

'Naši su ideali i politička vizija u Forumu mladih SDP-a Istre iznad IDS-a, Ivana Jakovčića i Damira Kajina. Mi smo članovi SDP-a, politički smo protivnici IDS-a i želimo da SDP postigne što bolji rezultat na lokalnim izborima', poručili su iz Foruma mladih SDP-a Istre dodajući kako 'upravo zato što je SDP stranka slobodnih i ravnopravnih članova, iskreno vjeruju da će SDP izaći kao pobjednik na predstojećim lokalnim izborima'.