NOVO U PONUDI

Taxi Cammeo besplatno vozi mame i bebe iz rodilišta

19.12.2012 u 12:18

Bionic
Reading

Taxi Cammeo je u svim gradovima u kojima posluje, u Zagrebu, Rijeci i Osijeku, uveo novu uslugu koja će razveseliti mnoge mlade roditelje i one koji će to tek postati. Naime, besplatno će prevoziti rodilje i bebe po izlasku iz rodilišta u krugu od pet kilometara a u vrijeme blagdana ta će usluga biti potpuno besplatna neovisno o duljini relacije

'Taxi Cammeo uslugom Cammeo&bebe želi osigurati sigurno i povoljno putovanje majkama i bebama iz rodilišta do mjesta stanovanja te će svim rodiljama i njihovim bebama pokloniti potpuno besplatnu vožnju iz rodilišta do mjesta stanovanja koje se nalazi u okviru gradske vožnje, a od 1. siječnja 2013. godine ovom će se uslugom svim rodiljama i njihovim bebama osigurati pet kilometara besplatne vožnje u Zagrebu, Rijeci i Osijeku', kažu u priopćenju.

Kako bi ostvarili ovu uslugu, dovoljno će biti predočiti vozaču otpusno pismo iz rodilišta.

Ističu kako je ovo jedan u nizu projekata kako bi podignuli kvalitetu i dostupnost taxi usluge. Tako je već uvedena mogućnost plaćanja prepaid karticom a Cammeo sudjeluje i u projektu Akademis Card, koji studentima pruža značajne popuste prilikom vožnje vozilima ove tvrtke.