Hrvatska OD 10 DO 14 SATI

Zagrebački taksisti časte besplatnim vožnjama

Udruženje zagrebačkih taksista u znak potpore Milanu Bandiću za drugi izborni krug danas će od 10 do 14 sati besplatno prevoziti građane po Zagrebu

ZAGREB - Svi koji se u tom vremenu zateknu u Zagrebu trebaju samo doći do taksi stajališta Bakačeva kod Trga bana Jelačića ili na stajalište Kavkaz kod Trga maršala Tita i taksisti će ih besplatno odvesti na odredište, piše Jutarnji list.

No, to nije sve. Svih 1100 zagrebačkih taksista danas će svog prvog klijenta voziti besplatno. I ta vožnja će se odraditi, kako stoji u priopćenju taksista, 'u znak potpore našem gradonačelniku Bandiću'.

Udruženje zagrebačkih taksista već godinama ima monopol: jedino oni smiju obavljati taksi usluge na području Grada Zagreba. Do sada su propali napori svih tvrtki koje su se htjele uključiti na zagrebačko taksi tržište s jeftinijim cijenama.

'Mi smo za Milana Bandića i želimo dati svoj doprinos tom kandidatu za gradonačelnika. Stoga građanima želimo pokloniti ovakav dar', objasnio je šef udruženja taksista Juraj Šnidarić.

U stožeru Milana Bandića demantiraju da su oni inicirali akciju. Duško Ljuština kaže kako je 'čuo za tu inicijativu', no tvrdi da je riječ o samostalnoj akciji taksista. 'Oni su to sami organizirali bez našeg uplitanja', istaknuo je Ljuština.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još