VOŽNJA BICIKLOM

Kalmeta i sin pali, dječaku napukla ruka

25.05.2009 u 11:26

Bionic
Reading

Ministar Božidar Kalmeta je sa sinom Markom (4) u subotu vozio bicikl na ulici 50-ak metara od stana u zadarskim Arbanasima. Kako je ispričao ministar, Marko je sjedio naprijed u dječjem sjedalu. Odjednom mu je 'kroksica' zapela u kotaču

ZADAR - 'Baš sam ga prije toga upozorio da pazi da mu nožica ne upadne u kotač, ali bio je dovoljan trenutak dječje nepažnje da završimo na zemlji. Sve se dogodilo u hipu, jer se kotač zablokirao, pa smo doslovno bili katapultirani. Srećom sam se dobro snašao, pa sam prvi pao na asfalt i udario glavom, dok je Marko pao na mene', prepričao je ministar Kalmeta za 24sata.

Ministar je prošao bez ozljeda dok je malome Marku napukla desna ruka, pa će neko vrijeme morati nositi gips. Tata kaže kako je Marko sve hrabro podnio - odlazak na kirurgiju zadarske bolnice i stavljanje gipsa.

Podsjetimo, ministar prometa Božidar Kalmeta razvrgnuo je brak sa suprugom Elizabet i sreću pronašao s Dolores Grdović. Iz prvoga braka ima sina i kćer, a iz drugog dva sina -  četverogodišnjeg Marka i 10-mjesečnog Niku.