DOZNAJTE GDJE KUPOVATI

Sutra neće raditi niti jedan šoping centar

31.10.2012 u 09:56

Bionic
Reading

Iako će u četvrtak gotovo u cijeloj Hrvatskoj padati kiša, trgovci su ipak zaključili kako će na blagdan Svih svetih većina građana ipak pohoditi groblje prije nego šoping centre, te će stoga u četvrtak svi biti zatvoreni

Sve će trgovine biti zatvorene u zagrebačkom Arena centru, Westgateu, Avenue Mallu, Garden Mallu, City Centru One East i West, u centru Cvjetni, Kaptol centru i u Emezetti u Zagrebu, Osijeku i Splitu.

U pojedinim šoping centrima radit će ugostiteljski lokali, kockarnice i kina. U Arena centru bit će otvorena kuglana, Cinestar i kasino, u zagrebačkom Avenue Mallu radit će također kino i Konzumova trgovina, i to od osam do 14 sati. U osječkom Avenue mallu radit će samo kino i ugostiteljski objekti. U Garden Mallu će raditi Interspar od sedam do 18 sati. U City Centru One na Žitnjaku također će raditi ugostiteljski objekti, kockarnica i kino, dok će u splitskom City centru one raditi samo kino.

U riječkom Tower centru neće raditi ništa osim pete etaže, a Zapadni trgovački centar biti će također zatvoren.

U osječkom trgovačkom centru Portanova radit će samo ugostiteljstvo. U trgovačkom centru Supernova u Karlovcu radit će samo trgovina Interspar, i to od sedam do 14 sati. U slavonskobrodskoj i varaždinskoj Supernovi također radi samo Interspar, i to od osam do 14 sati, a istoimeni trgovački centri u Zadru, Sisku i Šibeniku će biti potpuno zatvoreni.


Trgovački centri zatvoreni, no trgovački lanci rade punom parom

Iako će šoping centri biti zatvoreni, svijeće ili cvijeće za groblje u zadnji čas moći ćete nabaviti gotovo u svakoj trgovini. Naime, gotovo svi trgovački lanci u četvrtak će biti otvoreni.

Lidlove trgovine tako će raditi do 14, 18 ili čak do 21 sat, Kaufland uglavnom od sedam do 14, pojedine trgovine i do 20 sati. Trgovine Intersparau trgovačkim centrima uglavnom su zatvorene, dok ostale rade do 14, 18 ili 21 sat. Trgovine Plodina također će raditi u četvrtak, a raspored možete pogledati ovdje.

Mercatorove trgovine radit će po nedjeljnom radnom vremenu, a radno vrijeme onih koji su u trgovačkim centrima bit će istovjetno ranom vremenu tih centara. Getro centri radit će od sedam do 15 sati, a prodajne jedinice Mercatora i Getroa koje nedjeljom inače ne rade, na Svisvete će raditi od osam do 12 sati.

Iz Agrokora nam pak kažu kako će dio Konzumovih prodavaonica biti zatvoren. Najveći broj prodavaonica bit će otvoren do 13 sati, a dio će imati i produženo radno vrijeme do 15 sati. Konzumova prodavaonica u sklopu Importanne centra u Zagrebu bit će otvorena do 21 sat.

Dionine
prodavaonice koje inače rade nedjeljom, radit će u četvrtak po nedjeljnom vremenu osim prodavaonice u Zagrebu na Borongajskoj cesti 75, koja će raditi do 14 sati. Prodavaonice koje posluju u sklopu tržnica radit će prema radnom vremenu Uprave tržnice.

Metro trgovine biti će na Svisvete zatvorene.