'LJUBITELJ FOTOGRAFIJE'

Načelnik PP Makarska fotkao izborni listić

21.05.2009 u 18:47

Bionic
Reading

Načelnik PP Makarska Zoran Marević napravio je neviđen gaf na biračkom mjestu Dugiš u Makarskoj. Naime, nakon što je obavio svoju građansku dužnost, revni policajac mobitelom je slikao svoj listić, što je zabranjeno, a kako je uhvaćen na djelu, na legitimiranje ga je priveo jedan član izbornog povjerenstva

Prvi krug lokalnih izbora je iza nas, a gluposti i manjkavosti koje su se događale na pojedinim izbornim mjestima i nekoliko dana nakon izbora polako, ali sigurno stižu do medija.  

Tako je Makarska kronika objavila da je načelnik PP Makarska Zoran Marević napravio je neviđen gaf na biračkom mjestu Dugiš u Makarskoj. Naime, nakon što je obavio svoju građansku dužnost, revni načelnik mobitelom je slikao svoj listić, što je zabranjeno, a kako je uhvaćen na djelu, na legitimiranje ga je priveo jedan član izbornog povjerenstva.

Što je Marević želio napraviti s fotografijom, nije poznato, ali da se kao osoba koja bi trebala poštivati zakon i red i trebala biti primjer kolegama, pošteno izblamirao, u to nema sumnje.