Hrvatska 'LJUBITELJ FOTOGRAFIJE'

Načelnik PP Makarska fotkao izborni listić

  • Autor: tportal.hr
  • 21.5.2009 19:03:08
  • 21.5.2009 18:47:22

Načelnik PP Makarska Zoran Marević napravio je neviđen gaf na biračkom mjestu Dugiš u Makarskoj. Naime, nakon što je obavio svoju građansku dužnost, revni policajac mobitelom je slikao svoj listić, što je zabranjeno, a kako je uhvaćen na djelu, na legitimiranje ga je priveo jedan član izbornog povjerenstva

Prvi krug lokalnih izbora je iza nas, a gluposti i manjkavosti koje su se događale na pojedinim izbornim mjestima i nekoliko dana nakon izbora polako, ali sigurno stižu do medija.  

Tako je Makarska kronika objavila da je načelnik PP Makarska Zoran Marević napravio je neviđen gaf na biračkom mjestu Dugiš u Makarskoj. Naime, nakon što je obavio svoju građansku dužnost, revni načelnik mobitelom je slikao svoj listić, što je zabranjeno, a kako je uhvaćen na djelu, na legitimiranje ga je priveo jedan član izbornog povjerenstva.

Što je Marević želio napraviti s fotografijom, nije poznato, ali da se kao osoba koja bi trebala poštivati zakon i red i trebala biti primjer kolegama, pošteno izblamirao, u to nema sumnje.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još