HOLY OTVORENO

'SDP je pokazao da ne računa na mene!'

20.10.2012 u 12:59

Bionic
Reading

'Članica sam SDP-a, a ako to jednog dana ne budem bila, onda ću razmisliti u kojem će se smjeru kretati moja politička karijera', komentirala je za Media servis Mirela Holy ponudu Laburista da bude njihova kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu

Holy ne skriva da je razgovora na tu temu bilo te da joj situacija u SDP-u trenutno nije lagana.

'Činjenica je da stranka, barem sam ja to tako shvatila, jest pokazala da u principu ne računa na mene. Ja to iščitavam iz same činjenice da sam ja članica Parlamenta već četiri mjeseca, a ta me stranka nije stavila ni u jedan odbor. U šestom mjesecu sam ispunila upitnik gdje sam izjavila da bih htjela biti članica Odbora za zaštitu okoliša, tamo je jedno nepopunjeno mjesto, ali ipak nisam do današnjeg dana članica ni jednog odbora. Mislim, kako biste to vi tumačili', kazala je Holy.

Podsjetimo, Holy se u matičnoj stranci nalazi u 'svojevrsnoj nemilosti' otkada je podnijela ostavku na mjesto ministrice zaštite okoliša, i to zbog afere s e-mailovima u kojima je tražila da se zaštiti radno mjesto supruge jednog SDP-ova člana. Nakon ostavke Holy se nije libila da medijima i javnosti kaže sve o odnosima s prvim potpredsjednikom Vlade Radimirom Čačićem, kojeg je optužila i da joj je prijetio, ali i otvoreno kazala kako smatra da on uopće ne bi trebao biti član Vlade. Zbog silnih izjava u medijima tijekom srpnja se čak špekuliralo da će Holy biti izbačena iz SDP-a 'zbog nanošenja štete ugledu stranke', no SDP je to demantirao.

221319,214522,203405,203208